Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://carus.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å bedre brukervennligheten på nettstedet, samt analysere trafikken på nettsiden, deriblant ved bruk av Google Analytics. Vi samler ikke inn informasjon som kan nyttes til deg personlig.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev blir din e-postadresse lagret i vårt nyhetsbrev-system. Din e-post knyttes ikke til andre personlige opplysninger. I alle våre nyhetsbrev er det inkludert en link hvor man kan melde seg av for ikke motta flere nyhetsbrev. Man kan også kontakte oss på info@carus.no for å fjerne din påmelding.

Vi deler ikke opplysninger med noen tredjepart.