En enkel og billig måte å overvåke temperatur og tid

Timestrip er et lite klistremerke som kan festes på emballasje eller lignende. Det kan aktiveres på ønsket tidspunkt ved et enkelt trykk med fingeren. Prosessen er irreversibel, og kan ikke tukles med. Timestrip er nøyaktig, miljøvennlig, og har lang holdbarhet.

Timestrip kommer i flere ulike utgaver avhengig av ditt bruksområde, fra -20°C til +38°C og 5 minutter til 24 måneder. Størrelsen er ca. 2 x 4 cm avhengig av type.

Gå til: Tidsmåling | Seafood og Food | Andre temperaturer | Legemidler | Blod


Mål tiden med et lite klistremerke


Gir en hjelpsom visuell påminnelse om service eller vedlikeholdsplaner for forbrukskomponenter. Nøyaktig og pålitelig gir klistremerkene en positiv opplevelse for forbrukeren og bidrar til å sikre drift av produkter som trenger vedlikehold eller utskiftning til gitte tider for å fungere optimalt.

Et klistremerke som gir brukeren en påminnelse om at anbefalt brukstid har utløpt er en billig investering i fremtidig salg og er en god mulighet til å øke kundetilfredshet og salgsinntekter.

Time finnes i følgende varianter for bruk i romtemperatur:

timestrip
Utgave med 24 måneder er også tilgjengelig. Størrelsen er 2 x 4 cm.

Informasjon
FAQ
Engelsk Engelsk

Fersk sjømat


Overvåker tidsrommet temperaturen har vært over 3°C. En svært kostnadseffektiv løsning for å kontrollere om produktene dine har vært eksponert for høyere temperaturer enn anbefalt over lengre tid. Med intuitivt design kan den brukes som en rask kvalitetssjekk for ditt parti med matvarer.

Eksempler på bruksområder:
Frakt og lagring av ferske råvarer og fersk sjømat, temperaturkontroll i dagligvarebutikker og restauranter, hjemlevering av mat, korttidslagring og transport av skolemåltid og catering etc.

Flyer
Informasjon
Datablad
Norsk Engelsk Engelsk

Fersk mat

Overvåker tidsrommet temperaturen har vært over 5°C, 8°C eller 10°C. En svært kostnadseffektiv løsning for å kontrollere om produktene dine har vært eksponert for høyere temperaturer enn anbefalt over lengre tid. Med intuitivt design kan den brukes som en rask kvalitetssjekk for ditt parti med matvarer.

Eksempler på bruksområder:
Frakt og lagring av ferske råvarer og fersk sjømat, temperaturkontroll i dagligvarebutikker og restauranter, hjemlevering av mat, korttidslagring og transport av skolemåltid og catering etc.

Flyer
Datablad
Norsk Engelsk

Plus - Få full kontroll på temperaturgrensene


Med Timestrip Plus kan du sjekke hvor lenge temperaturgrensen har blitt brutt. Når klistremerket har blitt aktivert vil det overvåke temperaturen i dager, uker eller måneder avhengig av dine behov.

Plus finnes i følgende varianter:
-20°C (f.eks. for frossen mat) Visningsvindu kontinuerlig opp til 8 timer.
0°C (f.eks. for frossen mat) Visningsvindu kontinuerlig opp til 12 timer.
8°C (f.eks. for kjøleskap, frakt av legemidler) Visningsvindu kontinuerlig opp til 8 timer.
8°C (f.eks. for kjøleskap, frakt av legemidler) Visningsvindu kontinuerlig opp til 48 timer.
10°C (f.eks. for kjøleskap, legemidler) Visningsvindu kontinuerlig opp til 8 timer.
10°C (f.eks. for kjøleslap, legemidler) Visningsvindu kontinuerlig opp til 48 timer.
25°C (f.eks. for kontrollert romtemperatur) Visningsvindu kontinuerlig opp til 12 timer.
30°C (f.eks. for ekstrem romtemperatur) Visningsvindu kontinuerlig opp til 12 timer.

Finnes også i utgaver med -14°C, 12°C, 18°C, 20°C, 34°C og 38°C.

Informasjon
FAQ
Engelsk Engelsk

Plus Duo - Legemidler


10°C visningsvindu 3, 8 og 14 dager. I tillegg 34°C med et visningsvindu på 3 timer.

Plus Duos tekniske spesifikasjoner følger World Health Organization (WHO) anbefalinger for å overvåke vaksinetemperatur og reflekterer toleransene tillatt for ulike vaksiner. Plus Duo kan også brukes til å overvåke legemidler, medisiner og andre produkter der de spesifiserte tids- og temperaturgrensene er relevant.

Informasjon
FAQ
Engelsk Engelsk

Ikke la verdifullt blod gå til spille


Blood Temp måler temperatur i blodposer. Det er særlig relevant å overvåke blodtemperatur under transport fra det kontrollerte miljøet i blodbanken til bruk eller lagring på en annen lokalisasjon, som for eksempel et sykehus.

Blood Temp 6 og Blood Temp 10

Temperaturgrense på 6°C og 10°C. Vil indikere om kjernetemperaturen til blodet i blodposen har steget til eller over denne grensen. Kombinert med Timestrip Plus 25°C for kontrollert romtemperatur er alle dine behov for temperaturovervåkning av blodposer dekket.